Von Alfthan: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Alfthan

Von Alfthan on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Alfthan ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Alfthan on noin sijalla 19 000.

Von Alfthan ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Alfthan on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Alfthan on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Alfthan on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Alfthan ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Alfthan

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonalfthan.fi, von-alfthan.com, vonalfthan.com, von-alfthan.eu, vonalfthan.eu, von-alfthan.fi, von-alfthan.info, vonalfthan.info, von-alfthan.name, vonalfthan.name, von-alfthan.net, vonalfthan.net, von-alfthan.org, vonalfthan.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Alfthan i Finland. Surname von Alfthan in Finland.

©Tuomas Salste