Von Becker: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Becker

Von Becker on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Becker ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Becker on noin sijalla 13 000.

Von Becker ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Becker on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Becker on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Becker ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Becker

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonbecker.com, vonbecker.fi, von-becker.com, von-becker.eu, vonbecker.eu, von-becker.fi, von-becker.info, vonbecker.info, von-becker.name, vonbecker.name, von-becker.net, vonbecker.net, von-becker.org, vonbecker.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Becker i Finland. Surname von Becker in Finland.

©Tuomas Salste