Von Boehm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Boehm

Von Boehm ("fon bööm") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Boehm ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Boehm on noin sijalla 19 000.

Von Boehm ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Boehm on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Boehm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Boehm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Boehm

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonboehm.com, vonboehm.fi, von-boehm.com, von-boehm.eu, vonboehm.eu, von-boehm.fi, von-boehm.info, vonboehm.info, von-boehm.name, vonboehm.name, von-boehm.net, vonboehm.net, von-boehm.org, vonboehm.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Boehm i Finland. Surname von Boehm in Finland.

©Tuomas Salste