Von Bonsdorff: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Bonsdorff

Von Bonsdorff on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Von Bonsdorff ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 120

v. 2016 121

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Bonsdorff on noin sijalla 5 700.

Nimellä on historiaa, sillä von Bonsdorff on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Bonsdorff on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (b, f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Bonsdorff on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Bonsdorff ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Bonsdorff ‑suku ulkomailla

Ruotsissa von Bonsdorff oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin von Bonsdorff

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonbonsdorff.fi, vonbonsdorff.net, von-bonsdorff.com, vonbonsdorff.com, von-bonsdorff.eu, vonbonsdorff.eu, von-bonsdorff.fi, von-bonsdorff.info, vonbonsdorff.info, von-bonsdorff.name, vonbonsdorff.name, von-bonsdorff.net, von-bonsdorff.org, vonbonsdorff.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Bonsdorff i Finland. Surname von Bonsdorff in Finland.

©Tuomas Salste