Von Essen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Essen

Von Essen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Essenien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 68

v. 2015 66

v. 2016 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Essen on noin sijalla 9 200.

Von Essen ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Essen on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Essen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Essen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Essenit ulkomailla

Ruotsissa von Essen oli 338 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonessen.com, von-essen.eu, vonessen.fi, vonessen.net, von-essen.com, vonessen.eu, von-essen.fi, von-essen.info, vonessen.info, von-essen.name, vonessen.name, von-essen.net, von-essen.org, vonessen.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Essen i Finland. Surname von Essen in Finland.

©Tuomas Salste