Von Fieandt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Fieandt

Von Fieandt ("fon fiiant") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Fieandt ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Fieandt on noin sijalla 20 000.

Von Fieandt ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Fieandt on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Fieandt on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Fieandt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Fieandt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Fieandt

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonfieandt.fi, von-fieandt.com, vonfieandt.com, von-fieandt.eu, vonfieandt.eu, von-fieandt.fi, von-fieandt.info, vonfieandt.info, von-fieandt.name, vonfieandt.name, von-fieandt.net, vonfieandt.net, von-fieandt.org, vonfieandt.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Fieandt i Finland. Surname von Fieandt in Finland.

©Tuomas Salste