Von Frenckell: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Frenckell

Von Frenckell ("fon frengkel") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Frenckellien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Frenckell on noin sijalla 14 000.

Von Frenckell ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Frenckell on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Frenckell on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Frenckell on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Frenckell ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonfrenckell.fi, von-frenckell.com, vonfrenckell.com, von-frenckell.eu, vonfrenckell.eu, von-frenckell.fi, von-frenckell.info, vonfrenckell.info, von-frenckell.name, vonfrenckell.name, von-frenckell.net, vonfrenckell.net, von-frenckell.org, vonfrenckell.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Frenckell i Finland. Surname von Frenckell in Finland.

©Tuomas Salste