Von Haartman: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Haartman

Von Haartman on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Haartmanien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Haartman on noin sijalla 16 000.

Von Haartman ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Haartman on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Haartman on melko pitkä nimi.

Von Haartman on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Haartman ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Haartmanit ulkomailla

Ruotsissa von Haartman oli 33 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonhaartman.com, vonhaartman.fi, von-haartman.com, von-haartman.eu, vonhaartman.eu, von-haartman.fi, von-haartman.info, vonhaartman.info, von-haartman.name, vonhaartman.name, von-haartman.net, vonhaartman.net, von-haartman.org, vonhaartman.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Haartman i Finland. Surname von Haartman in Finland.

©Tuomas Salste