Von Hellens: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Hellens

Von Hellens on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Hellens ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 61

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Hellens on noin sijalla 9 600.

Von Hellens ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Hellens on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Hellens on melko pitkä nimi.

Von Hellens on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Hellens ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Hellens ‑suku ulkomailla

Ruotsissa von Hellens oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonhellens.com, vonhellens.fi, vonhellens.info, von-hellens.com, von-hellens.eu, vonhellens.eu, von-hellens.fi, von-hellens.info, von-hellens.name, vonhellens.name, von-hellens.net, vonhellens.net, von-hellens.org, vonhellens.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Hellens i Finland. Surname von Hellens in Finland.

©Tuomas Salste