Von Knorring: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Knorring

Von Knorring on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Knorringien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 87

v. 2015 87

v. 2016 88

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Knorring on noin sijalla 7 400.

Von Knorring ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Knorring on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Knorring on melko pitkä nimi.

Von Knorring on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Knorring ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Knorringit ulkomailla

Ruotsissa von Knorring oli 310 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonknorring.com, vonknorring.eu, vonknorring.fi, von-knorring.com, von-knorring.eu, von-knorring.fi, von-knorring.info, vonknorring.info, von-knorring.name, vonknorring.name, von-knorring.net, vonknorring.net, von-knorring.org, vonknorring.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Knorring i Finland. Surname von Knorring in Finland.

©Tuomas Salste