Von Konow: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Konow

Von Konow ("fon kuunov") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Konowien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Konow on noin sijalla 12 000.

Von Konow ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Konow on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Konow päättyy w-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista.

Von Konow on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Konow ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Konowit ulkomailla

Ruotsissa von Konow oli 28 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonkonow.com, vonkonow.fi, von-konow.com, von-konow.eu, vonkonow.eu, von-konow.fi, von-konow.info, vonkonow.info, von-konow.name, vonkonow.name, von-konow.net, vonkonow.net, von-konow.org, vonkonow.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Konow i Finland. Surname von Konow in Finland.

©Tuomas Salste