Von Müller: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Müller

Von Müller on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Müller ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Müller on noin sijalla 16 000.

Von Müller ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Müller on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (ü). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Müller on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Müller ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus von Muller tai von Mueller, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin von Müller

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonmuller.com, von-muller.com, von-muller.eu, vonmuller.eu, von-muller.fi, vonmuller.fi, von-muller.info, vonmuller.info, von-muller.name, vonmuller.name, von-muller.net, vonmuller.net, von-muller.org, vonmuller.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Müller i Finland. Surname von Müller in Finland.

©Tuomas Salste