Von Nandelstadh: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Nandelstadh

Von Nandelstadh on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Nandelstadh ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Nandelstadh on noin sijalla 18 000.

Von Nandelstadh ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Nandelstadh on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Nandelstadh on melko pitkä nimi.

Von Nandelstadh on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Nandelstadh ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonnandelstadh.fi, von-nandelstadh.com, vonnandelstadh.com, von-nandelstadh.eu, vonnandelstadh.eu, von-nandelstadh.fi, von-nandelstadh.info, vonnandelstadh.info, von-nandelstadh.name, vonnandelstadh.name, von-nandelstadh.net, vonnandelstadh.net, von-nandelstadh.org, vonnandelstadh.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Nandelstadh i Finland. Surname von Nandelstadh in Finland.

©Tuomas Salste