Von Numers: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Numers

Von Numers ("fon nummärs, fonnuumärs") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Numers ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Numers on noin sijalla 17 000.

Von Numers ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Numers on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Numers on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Numers ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonnumers.fi, von-numers.com, vonnumers.com, von-numers.eu, vonnumers.eu, von-numers.fi, von-numers.info, vonnumers.info, von-numers.name, vonnumers.name, von-numers.net, vonnumers.net, von-numers.org, vonnumers.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Numers i Finland. Surname von Numers in Finland.

©Tuomas Salste