Von Schoultz: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Schoultz

Von Schoultz ("fon šults") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Schoultz ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Schoultz on noin sijalla 11 000.

Von Schoultz ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Schoultz on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Schoultz on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, z). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Schoultz on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Schoultz ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Schoultz ‑suku ulkomailla

Ruotsissa von Schoultz oli 54 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Samankaltaisia nimiä kuin von Schoultz

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonschoultz.com, vonschoultz.fi, von-schoultz.com, von-schoultz.eu, vonschoultz.eu, von-schoultz.fi, von-schoultz.info, vonschoultz.info, von-schoultz.name, vonschoultz.name, von-schoultz.net, vonschoultz.net, von-schoultz.org, vonschoultz.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Schoultz i Finland. Surname von Schoultz in Finland.

©Tuomas Salste