Von Troil: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Troil

Von Troil ("fon truiil") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Troil ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 50

v. 2015 51

v. 2016 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Troil on noin sijalla 11 000.

Von Troil ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Troil on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Troil on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Troil ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Troil ‑suku ulkomailla

Ruotsissa von Troil oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vontroil.com, vontroil.fi, von-troil.com, von-troil.eu, vontroil.eu, von-troil.fi, von-troil.info, vontroil.info, von-troil.name, vontroil.name, von-troil.net, vontroil.net, von-troil.org, vontroil.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Troil i Finland. Surname von Troil in Finland.

©Tuomas Salste