Von Weissenberg: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Weissenberg

Von Weissenberg on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Weissenbergien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 67

v. 2015 67

v. 2016 67

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Weissenberg on noin sijalla 9 100.

Von Weissenberg ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Weissenberg on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin von Weissenberg on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Von Weissenberg on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Weissenberg ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Von Weissenbergit ulkomailla

Ruotsissa von Weissenberg oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonweissenberg.com, vonweissenberg.fi, von-weissenberg.com, von-weissenberg.eu, vonweissenberg.eu, von-weissenberg.fi, von-weissenberg.info, vonweissenberg.info, von-weissenberg.name, vonweissenberg.name, von-weissenberg.net, vonweissenberg.net, von-weissenberg.org, vonweissenberg.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Weissenberg i Finland. Surname von Weissenberg in Finland.

©Tuomas Salste