Von Wendt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Wendt

Von Wendt on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Von Wendt ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 61

v. 2016 61

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Wendt on noin sijalla 9 700.

Von Wendt ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Wendt on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Wendt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Wendt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Wendt

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonwendt.com, vonwendt.fi, vonwendt.net, vonwendt.org, von-wendt.com, von-wendt.eu, vonwendt.eu, von-wendt.fi, von-wendt.info, vonwendt.info, von-wendt.name, vonwendt.name, von-wendt.net, von-wendt.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Wendt i Finland. Surname von Wendt in Finland.

©Tuomas Salste