Von Wright: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä von Wright

Von Wright ("fon vrikt") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Von Wright ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla von Wright on noin sijalla 18 000.

Von Wright ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä von Wright on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Von Wright on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen von Wright ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin von Wright

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vonwright.com, vonwright.fi, von-wright.com, von-wright.eu, vonwright.eu, von-wright.fi, von-wright.info, vonwright.info, von-wright.name, vonwright.name, von-wright.net, vonwright.net, von-wright.org, vonwright.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet von Wright i Finland. Surname von Wright in Finland.

©Tuomas Salste