Vouti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vouti

Vouti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vouti-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 31 max

v. 2015 29

v. 2016 29

v. 2017 29

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vouti on noin sijalla 17 000.

Vouti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Vouti

Vouti (paikannimi)Katuosoitteissa

Vouti on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Vouti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vouti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vouti Björnramin kuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Vouti-suku ulkomailla

Ruotsissa Vouti oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Воути tarkoittaa nimeä Vouti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woutj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vouti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Vouti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vouti, Finland.

©Tuomas Salste