Vuohijoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuohijoki

Vuohijoki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vuohijokien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 59 max

v. 2014 144

v. 2015 145

v. 2016 145

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuohijoki on noin sijalla 5 000.

Vuohijoki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuohijoki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vuohijoki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vuohijoki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vuohijoki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 20 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vuohijokia on 145.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1943
Lakanneet yritykset
perust. 1967

Sana Vuohijoki tai Vuohijoen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuohijoki

Vuohijoki (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuohijoki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuohijoki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuohijoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuohijoentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuohijoki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуохийоки tarkoittaa nimeä Vuohijoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woohijokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuohijoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuohijoki tai Vuolevi Vuohijoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuohijoki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuohijoki.com, vuohijoki.fi, vuohijoet.com, vuohijoet.eu, vuohijoet.fi, vuohijoet.info, vuohijoet.name, vuohijoet.net, vuohijoet.org, vuohijoki.eu, vuohijoki.info, vuohijoki.name, vuohijoki.net, vuohijoki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuohijoki i Finland. Surname Vuohijoki in Finland.

©Tuomas Salste