Vuoksenranta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuoksenranta

Vuoksenranta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuoksenrantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuoksenranta on noin sijalla 15 000.

Vuoksenranta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuoksenranta on melko pitkä nimi.

Vuoksenranta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuoksenranta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1919–1937

Sana Vuoksenrannan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Vuoksenranta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Vuoksenranta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuoksenrannankatu, Vuoksenrannantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоксенранта tarkoittaa nimeä Vuoksenranta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wooxenranda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuoksenranta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuoksenranta tai Vuolevi Vuoksenranta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuoksenranta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuoksenranta.fi, vuoksenrannat.com, vuoksenrannat.eu, vuoksenrannat.fi, vuoksenrannat.info, vuoksenrannat.name, vuoksenrannat.net, vuoksenrannat.org, vuoksenranta.com, vuoksenranta.eu, vuoksenranta.info, vuoksenranta.name, vuoksenranta.net, vuoksenranta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuoksenranta i Finland. Surname Vuoksenranta in Finland.

©Tuomas Salste