Vuolab: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuolab

Vuolab on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuolab-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuolab on noin sijalla 16 000.

Vuolab-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vuolab päättyy b-kirjaimeen, mikä on Suomessa harvinaista. Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Vuolab on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuolab ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vuolab on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vuolab on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vuolab ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 14 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vuolab-nimisiä on 32.

Vuolab-suku ulkomailla

Norjassa Vuolab oli 48 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuolevi Vuolab tai Vuokko Vuolab.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuolab

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuolab i Finland. Surname Vuolab in Finland.

©Tuomas Salste