Vuolle-Apiala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuolle-Apiala

Vuolle-Apiala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuolle-Apiala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuolle-Apiala on noin sijalla 14 000.

Vuolle-Apiala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuolle-Apiala on melko pitkä nimi.

Vuolle-Apiala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuolle-Apiala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуолле-Апиала tarkoittaa nimeä Vuolle-Apiala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woolle=Apiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuolle-Apiala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuolevi Vuolle-Apiala tai Vuokko Vuolle-Apiala.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuolle-Apiala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuolle-Apiala i Finland. Surname Vuolle-Apiala in Finland.

©Tuomas Salste