Vuolli: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuolli

Vuolli on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vuolli-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 77 max

v. 2014 97

v. 2015 96

v. 2016 95

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuolli on noin sijalla 6 900.

Vuolli-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vuolli on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuolli ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vuolli on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vuolli on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vuolli ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 30 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vuolli-nimisiä on 95.

Paikannimi Vuolli

Vuolli (paikannimi)

Vuolli on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuolli jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Vuolli-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуолли tarkoittaa nimeä Vuolli. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woollj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuolli olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuolevi Vuolli tai Vuokko Vuolli.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuolli

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuolli.fi, vuolli.com, vuolli.eu, vuolli.info, vuolli.name, vuolli.net, vuolli.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuolli i Finland. Surname Vuolli in Finland.

©Tuomas Salste