Vuollo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuollo

Vuollo on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vuollo-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 107 max

v. 2014 138

v. 2015 139

v. 2016 139

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuollo on noin sijalla 5 100.

Vuollo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuollo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Vuollo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Vuollo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Vuollo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 36 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Vuollo-nimisiä on 139.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vuollo-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Vuollo-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуолло tarkoittaa nimeä Vuollo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woollå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuollo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuolevi Vuollo tai Vuokko Vuollo.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuollo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuollo.com, vuollo.eu, vuollo.fi, vuollo.info, vuollo.name, vuollo.net, vuollo.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuollo i Finland. Surname Vuollo in Finland.

©Tuomas Salste