Vuolteenaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuolteenaho

Vuolteenaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Vuolteenahojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 154 max

v. 2014 215

v. 2015 217

v. 2016 218

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuolteenaho on noin sijalla 3 600.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuolteenaho on melko pitkä nimi.

Vuolteenaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuolteenaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–2002

Sana Vuolteenaho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuolteenaho

Vuolteenaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuolteenaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuolteenaho jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuolteenaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuolteenahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuolteenaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуолтеэнахо tarkoittaa nimeä Vuolteenaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Wooldenahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuolteenaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuolevi Vuolteenaho tai Vuokko Vuolteenaho.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuolteenaho.com, vuolteenaho.eu, vuolteenaho.fi, vuolteenaho.info, vuolteenaho.name, vuolteenaho.net, vuolteenaho.org, vuolteenahot.com, vuolteenahot.eu, vuolteenahot.fi, vuolteenahot.info, vuolteenahot.name, vuolteenahot.net, vuolteenahot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuolteenaho i Finland. Surname Vuolteenaho in Finland.

©Tuomas Salste