Vuonokari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuonokari

Vuonokari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuonokarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuonokari on noin sijalla 13 000.

Vuonokari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vuonokari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuonokari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуонокари tarkoittaa nimeä Vuonokari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woonocarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuonokari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuonokari tai Vuolevi Vuonokari.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuonokari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuonokari i Finland. Surname Vuonokari in Finland.

©Tuomas Salste