Vuorenoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuorenoja

Vuorenoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vuorenojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 124

v. 2015 126

v. 2016 125

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorenoja on noin sijalla 5 600.

Vuorenoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuorenoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1931–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1967–1999

Sana Vuorenoja tai Vuorenojan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuorenoja

Vuorenoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuorenoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuorenoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuorenoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuorenojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuorenoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуореноя tarkoittaa nimeä Vuorenoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorenoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuorenoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorenoja tai Vuolevi Vuorenoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorenoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuorenoja.com, vuorenoja.net, vuorenoja.eu, vuorenoja.fi, vuorenoja.info, vuorenoja.name, vuorenoja.org, vuorenojat.com, vuorenojat.eu, vuorenojat.fi, vuorenojat.info, vuorenojat.name, vuorenojat.net, vuorenojat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuorenoja i Finland. Surname Vuorenoja in Finland.

©Tuomas Salste