Vuorensola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuorensola

Vuorensola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vuorensolien määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 113 max

v. 2014 136

v. 2015 139

v. 2016 139

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorensola on noin sijalla 5 100.

Vuorensola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuorensola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vuorensolia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Vuorensolan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1906–1934
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1989

Sana Vuorensola esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuorensola

Vuorensola (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuorensola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuorensola jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuorensola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuorensolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuorensola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоренсола tarkoittaa nimeä Vuorensola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorensola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuorensola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorensola tai Vuolevi Vuorensola.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorensola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuorensola.fi, vuorensola.com, vuorensola.eu, vuorensola.info, vuorensola.name, vuorensola.net, vuorensola.org, vuorensolat.com, vuorensolat.eu, vuorensolat.fi, vuorensolat.info, vuorensolat.name, vuorensolat.net, vuorensolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuorensola i Finland. Surname Vuorensola in Finland.

©Tuomas Salste