Vuorensyrjä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuorensyrjä

Vuorensyrjä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Vuorensyrjien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 109

v. 2016 110

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorensyrjä on noin sijalla 6 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuorensyrjä on melko pitkä nimi.

Vuorensyrjä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuorensyrjä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Vuorensyrjiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 10 Vuorensyrjän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1977–2002

Sana Vuorensyrjä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuorensyrjä

Vuorensyrjä (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuorensyrjä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuorensyrjä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuorensyrjä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuorensyrjä, Vuorensyrjänkatu, Vuorensyrjänpolku, Vuorensyrjäntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuorensyrjä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоренсюрья ("Vuorensjurja") tarkoittaa nimeä Vuorensyrjä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorensÿriä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuorensyrjä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Vuorensyrja tai Vuorensyrjae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorensyrjä tai Vuolevi Vuorensyrjä.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorensyrjä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: vuorensyrja.com, vuorensyrja.eu, vuorensyrja.fi, vuorensyrja.info, vuorensyrja.name, vuorensyrja.net, vuorensyrja.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuorensyrjä i Finland. Surname Vuorensyrjä in Finland.

©Tuomas Salste