Vuorenvirta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuorenvirta

Vuorenvirta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Vuorenvirtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 31 max

v. 2015 34

v. 2016 35

v. 2017 35

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2017 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorenvirta on noin sijalla 15 000.

Vuorenvirta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Vuorenvirta on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоренвирта tarkoittaa nimeä Vuorenvirta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorenfwirta on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuorenvirta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorenvirta.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorenvirta

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Vuorenvirta, Finland.

©Tuomas Salste