Vuorilehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Vuorilehto

Vuorilehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Vuorilehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 83

v. 2015 84

v. 2016 86

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Vuorilehto on noin sijalla 7 500.

Vuorilehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Vuorilehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Vuorilehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1945–1977

Sana Vuorilehto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Vuorilehto

Vuorilehto (paikannimi)Katuosoitteissa

Vuorilehto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Vuorilehto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Vuorilehto esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Vuorilehdonkuja, Vuorilehdontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Vuorilehto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуорилехто tarkoittaa nimeä Vuorilehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Woorilechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Vuorilehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Vuokko Vuorilehto tai Vuolevi Vuorilehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Vuorilehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Vuorilehto i Finland. Surname Vuorilehto in Finland.

©Tuomas Salste