Wallgren: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wallgren

Wallgren on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Wallgrenien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 130

v. 2015 127

v. 2016 129

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wallgren on noin sijalla 5 500.

Wallgren on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wallgren ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimi alkaa komealla kaksois-W:llä. Siitä on olemassa myös tavallisella V:llä kirjoitettava muoto Vallgren. W-muodossa on tavallisesti kyse saman nimen wanhasta kirjoitusasusta, joka on säilynyt. Suomen ja myös ruotsin kielessä käytettiin aiemmin yleisesti W:tä tawallisen V:n merkkinä. Erilaiset kirjoitusasut ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1910–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1980–2002

Sana Wallgren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Wallgren osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Wallgren esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Wallgreninkatu, Wallgrensgatan. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Wallgrenit ulkomailla

Ruotsissa Wallgren oli 2 145 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Wallgren oli 25 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

129214525
Wallgrenit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 542 henkeä, joiden sukunimi oli WALLGREN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Walle Wallgren tai Walborg Wallgren.

Samankaltaisia nimiä kuin Wallgren

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: wallgren.com, wallgren.fi, wallgren.info, wallgren.net, wallgren.org, wallgren.eu, wallgren.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wallgren i Finland. Surname Wallgren in Finland.

©Tuomas Salste