Wallius: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wallius

Wallius on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Walliusten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 230

v. 2015 231

v. 2016 230

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wallius on noin sijalla 3 400.

Wallius on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wallius ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimi alkaa komealla kaksois-W:llä. Siitä on olemassa myös tavallisella V:llä kirjoitettava muoto Vallius. W-muodossa on tavallisesti kyse saman nimen wanhasta kirjoitusasusta, joka on säilynyt. Suomen ja myös ruotsin kielessä käytettiin aiemmin yleisesti W:tä tawallisen V:n merkkinä. Erilaiset kirjoitusasut ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1926
Lakanneet yritykset
perust. 1956–2000

Sana Wallius esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Walliukset ulkomailla

Ruotsissa Wallius oli 46 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Валлиус ("Vallius") tarkoittaa nimeä Wallius. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Walle Wallius tai Walborg Wallius.

Samankaltaisia nimiä kuin Wallius

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: wallius.com, wallius.fi, walliukset.com, walliukset.eu, walliukset.fi, walliukset.info, walliukset.name, walliukset.net, walliukset.org, wallius.eu, wallius.info, wallius.name, wallius.net, wallius.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wallius i Finland. Surname Wallius in Finland.

©Tuomas Salste