Wargh: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wargh

Wargh on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Wargh-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 254

v. 2015 265

v. 2016 269

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wargh on noin sijalla 2 900.

Wargh on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wargh ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991

Sana Wargh esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Wargh-suku ulkomailla

Ruotsissa Wargh oli 58 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Warda Wargh tai Warren Wargh.

Samankaltaisia nimiä kuin Wargh

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: wargh.com, wargh.fi, wargh.net, wargh.org, wargh.eu, wargh.info, wargh.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wargh i Finland. Surname Wargh in Finland.

©Tuomas Salste