Wasastjerna: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wasastjerna

Wasastjerna on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Wasastjerna-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 52

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wasastjerna on noin sijalla 11 000.

Wasastjerna-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Wasastjerna on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Wasastjerna on melko pitkä nimi.

Wasastjerna on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wasastjerna ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1930
Lakanneet yritykset
perust. 1967–1982

Sana Wasastjerna esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Васашерна ("Vasašerna") tarkoittaa nimeä Wasastjerna. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: wasastjerna.fi, wasastjerna.com, wasastjerna.eu, wasastjerna.info, wasastjerna.name, wasastjerna.net, wasastjerna.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wasastjerna i Finland. Surname Wasastjerna in Finland.

©Tuomas Salste