Wasastjerna: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wasastjerna

Wasastjerna on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Wasastjerna-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 52

v. 2016 54

v. 2017 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wasastjerna on noin sijalla 11 000.

Wasastjerna-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä Wasastjerna on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Verrattuna muihin sukunimiin Wasastjerna on melko pitkä nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1897–1930
Yritykset
perust. –1998

Sana Wasastjerna esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Васашерна ("Vasašerna") tarkoittaa nimeä Wasastjerna. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Wasastjerna, Finland.

©Tuomas Salste