Weiste: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Weiste

Weiste on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Weisteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Weiste on noin sijalla 19 000.

Weiste-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Weiste on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Weiste ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1917
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Weiste esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Weiste osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Weiste esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalle Weisteen katu, Kalle Weistes gata. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Weisteet ulkomailla

Tanskassa Weiste on ollut 7 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вейсте ("Veiste") tarkoittaa nimeä Weiste. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Wei Weiste.

Samankaltaisia nimiä kuin Weiste

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Weiste i Finland. Surname Weiste in Finland.

©Tuomas Salste