Westermarck: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Westermarck

Westermarck on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Westermarck-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 72

v. 2015 73

v. 2016 76

v. 2017 78

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Westermarck on noin sijalla 8 100.

Westermarck-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Westermarck on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Nimestä on olemassa variantit Vestermark ja Westermark. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Westermarck osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Westermarck esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Nils Westermarcks gränd, Nils Westermarcks stig. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Samankaltaisia nimiä kuin Westermarck

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Westermarck, Finland.

©Tuomas Salste