Wikar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wikar

Wikar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Wikar-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 22 max

v. 2015 40

v. 2016 41

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wikar on noin sijalla 13 000.

Wikar-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Wikar on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wikar ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Wikar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Wikar osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Wikar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Wikarsgränd, Wikarsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Wikar-suku ulkomailla

Ruotsissa Wikar oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Викар ("Vikar") tarkoittaa nimeä Wikar. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Wiking Wikar tai Wiktoria Wikar.

Samankaltaisia nimiä kuin Wikar

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wikar i Finland. Surname Wikar in Finland.

©Tuomas Salste