Wilhelms: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wilhelms

Wilhelms on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Wilhelms-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 59

v. 2015 60

v. 2016 59

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wilhelms on noin sijalla 9 900.

Wilhelms-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Wilhelms on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wilhelms ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Wilhelms on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Wilhelms on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Wilhelms ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 13 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Wilhelms-nimisiä on 59.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1908–1922
Lakanneet yritykset
perust. 1950–1984

Sana Wilhelms esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Wilhelms-suku ulkomailla

Ruotsissa Wilhelms oli 13 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Wilhelms oli 16 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

591316
Wilhelms Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 488 henkeä, joiden sukunimi oli WILHELMS.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 14 henkeä, joiden sukunimi oli WILHELMS.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Wilhelm Wilhelms tai Wilhelmina Wilhelms.

Samankaltaisia nimiä kuin Wilhelms

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wilhelms i Finland. Surname Wilhelms in Finland.

©Tuomas Salste