Will: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Will

Will on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Will-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2015. Nykyinen lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Will on lyhyt nimi.

Nimi alkaa komealla kaksois-W:llä. Siitä on olemassa myös tavallisella V:llä kirjoitettava muoto Vill. W-muodossa on tavallisesti kyse saman nimen wanhasta kirjoitusasusta, joka on säilynyt. Suomen ja myös ruotsin kielessä käytettiin aiemmin yleisesti W:tä tawallisen V:n merkkinä. Erilaiset kirjoitusasut ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–2002
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Will esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Etunimi Will

Will on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Will oli yhtenä etunimenä 10 miehellä. suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Will-suku ulkomailla

Ruotsissa Will oli 60 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Will oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Will on ollut 56 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

60566
Will Pohjolassa

Saksassa Will on yleinen sukunimi.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 58 henkeä, joiden sukunimi oli WILL.

Tšekissä Will oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 13 177 henkeä, joiden sukunimi oli WILL.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 391 henkeä, joiden sukunimi oli WILL.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Wille Will tai Wilda Will.

Samankaltaisia nimiä kuin Will

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Will i Finland. Surname Will in Finland.

©Tuomas Salste