Wuollet: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Wuollet

Wuollet on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Wuollet-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Wuollet on noin sijalla 11 000.

Wuollet-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Wuollet on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Wuollet ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimi alkaa komealla kaksois-W:llä. Siitä on olemassa myös tavallisella V:llä kirjoitettava muoto Vuollet. W-muodossa on tavallisesti kyse saman nimen wanhasta kirjoitusasusta, joka on säilynyt. Suomen ja myös ruotsin kielessä käytettiin aiemmin yleisesti W:tä tawallisen V:n merkkinä. Erilaiset kirjoitusasut ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Wuollet-suku ulkomailla

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 377 henkeä, joiden sukunimi oli WUOLLET.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Вуоллет ("Vuollet") tarkoittaa nimeä Wuollet. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Wuollet

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Wuollet i Finland. Surname Wuollet in Finland.

©Tuomas Salste