Yhtiö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yhtiö

Yhtiö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yhtiöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yhtiö on noin sijalla 19 000.

Yhtiö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yhtiö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yhtiö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yhtiö

Yhtiö (paikannimi)Katuosoitteissa

Yhtiö on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yhtiö jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yhtiö esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yhtiökatu, Yhtiönkatu, Yhtiönkuja, Yhtiöntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Yhtiö-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юхтиё ("Juhtijo") tarkoittaa nimeä Yhtiö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Yhtio tai Yhtioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Yhtiö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yhtiö i Finland. Surname Yhtiö in Finland.

©Tuomas Salste