Ylä-Kotola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Kotola

Ylä-Kotola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ylä-Kotola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 69

v. 2015 68

v. 2016 68

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Kotola on noin sijalla 9 000.

Ylä-Kotola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylä-Kotola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylä-Kotola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Котола ("Julja-Kotola") tarkoittaa nimeä Ylä-Kotola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Cotola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Kotola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Kotola tai Ylae-Kotola, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Kotola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylä-Kotola i Finland. Surname Ylä-Kotola in Finland.

©Tuomas Salste