Ylä-Outinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Outinen

Ylä-Outinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylä-Outisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 144 max

v. 2014 186

v. 2015 186

v. 2016 185

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Outinen on noin sijalla 4 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylä-Outinen on melko pitkä nimi.

Ylä-Outinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylä-Outinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Yläoutinen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Оутинен ("Julja-Outinen") tarkoittaa nimeä Ylä-Outinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Outin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Outinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Outinen tai Ylae-Outinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Outinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylä-Outinen i Finland. Surname Ylä-Outinen in Finland.

©Tuomas Salste