Ylä-Soini: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Soini

Ylä-Soini on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylä-Soini-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Soini on noin sijalla 20 000.

Ylä-Soini-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylä-Soini on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylä-Soini ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ylä-Soini

Ylä-Soini (paikannimi)

Ylä-Soini on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylä-Soini jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ylä-Soini-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Сойни ("Julja-Soini") tarkoittaa nimeä Ylä-Soini. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Soinj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Soini olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Soini tai Ylae-Soini, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Soini

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylä-Soini i Finland. Surname Ylä-Soini in Finland.

©Tuomas Salste