Ylä-Soininmäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Soininmäki

Ylä-Soininmäki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ylä-Soininmäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 68

v. 2015 67

v. 2016 67

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Soininmäki on noin sijalla 9 100.

Ylä-Soininmäki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylä-Soininmäki on melko pitkä nimi.

Ylä-Soininmäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylä-Soininmäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ylä-Soininmäki

Ylä-Soininmäki (paikannimi)

Ylä-Soininmäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylä-Soininmäki jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ylä-Soininmäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Сойнинмяки ("Julja-Soininmjaki") tarkoittaa nimeä Ylä-Soininmäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Soininmäkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Soininmäki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Soininmaki tai Ylae-Soininmaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Soininmäki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylä-Soininmäki i Finland. Surname Ylä-Soininmäki in Finland.

©Tuomas Salste