Ylä-Vannesluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylä-Vannesluoma

Ylä-Vannesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylä-Vannesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

v. 2017 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylä-Vannesluoma on noin sijalla 19 000.

Ylä-Vannesluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylä-Vannesluoma on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylä-Vannesluoma on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylä-Vannesluoma on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylä-Vannesluoma ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 20 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylä-Vannesluomia on 24.

Paikannimi Ylä-Vannesluoma

Ylä-Vannesluoma (paikannimi)

Ylä-Vannesluoma on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Ylä-Vannesluoma jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юля-Ваннеслуома ("Julja-Vannesluoma") tarkoittaa nimeä Ylä-Vannesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylä=Wanneslooma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylä-Vannesluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yla-Vannesluoma tai Ylae-Vannesluoma, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylä-Vannesluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ylä-Vannesluoma, Finland.

©Tuomas Salste