Ylärinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylärinne

Ylärinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylärinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylärinne on noin sijalla 20 000.

Ylärinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylärinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylärinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylärinne esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ylärinne

Ylärinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Ylärinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylärinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ylärinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylärinne, Ylärinteenkatu, Ylärinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ylärinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юляринне ("Juljarinne") tarkoittaa nimeä Ylärinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Ylarinne tai Ylaerinne, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylärinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylärinne i Finland. Surname Ylärinne in Finland.

©Tuomas Salste